Uitnodiging themabijeenkomst: 'Marktkansen plantaardige ingrediënten'

Gepubliceerd op 16-10-2015

Food Tech Brainport organiseert donderdag 5 november a.s. van 08.30 - 13.30 uur een themabijeenkomst waarbij de volgende vraag centraal staat: Hoe kunnen beschikbare plantaardige ingrediënten zo optimaal mogelijk verwaard worden? Samen met experts en ervaringsdeskundigen uit de branche komen actuele marktkansen en -uitdagingen aan bod.

Met een s

elect gezelschap willen wij op deze ochtend graag de kennis delen die we tot nu toe hebben opgedaan met de onderzoekers van Wageningen Universiteit rondom plantaardige ingrediënten.
We hopen samen met u tot nieuwe ideeën te komen om naar de toekomst toe ons voedsel op een nog duurzamere manier te verrijken met plantaardige ingrediënten.

Tot ziens op 5 november!

Doelen van de dag:

  • Kansen en ideeën genereren
  • Samenbrengen partijen en kennis uit de keten

Programma:

08.15 – 08.45   Ontvangst & introductie Food Tech Brainport (met klein ontbijt voor de vroege vogels)
08.45 – 09.00   Welkom en toelichting dagprogramma
09.00 – 09.30   Optimale vierkantsverwaarding plantaardige ingrediënten  - Wageningen UR Food &   
                       Biobased Research
09.30 – 10.00   Marktkansen plantaardige eiwitten 
10.00 – 10.30   Food design voor waardevolle plantaardige ingrediënten
10.30 – 10.45   PAUZE
10.45 – 11.45   Voorlopers in de markt (3 ondernemers delen hun ervaringen)  
11.45 – 12.15   Interactie en ruimte voor discussie    
12.15 – 13.00   Netwerklunch - Rijk aan plantaardige ingrediënten

Middels onderstaande knop kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst. Geef bij de aanmelding graag de volgende gegevens door:
  • Bedrijf,
  • Naam persoon
  • Postadres, postcode en woonplaats
  • Email adres
  • Telefoonnummer

   AANMELDEN  

 

Food Tech Park Brainport

Scheepsboulevard 3
5705 KZ Helmond

Voor meer informatie over deze bijeenkomst:
Anne van Rijsingen
E: a.vanrijsingen@proverka.nl
T: 0492-530460

 

Terug naar het nieuwsoverzicht