Co-inspiratiesessie Food, Health & Design 25 oktober 2016

Gepubliceerd op 28-09-2016

Over een maand komen tijdens de Dutch Agri Food Week en de Dutch Design Week de thema´s Food, Health en Design uitvoerig aan de orde. Deze drie sectoren spelen namelijk een steeds belangrijkere rol in ons dagelijkse leven. Brainport Development, FoodTechBrainport en Slimmer Leven 2020 houden op dinsdag 25 oktober in de Philips Fruittuin aan de Oirschotsedijk in Eindhoven een inspirerende middag.

De organiserende partners nodigen iedereen uit om deze bijzondere middag bij te wonen en de laatste trends en tips te bespreken.

Thema’s als ondervoeding, obesitas, bewust eten, 3D food printing en e-health zijn niet meer weg te denken uit de samenleving van tegenwoordig. Het zijn dan ook drie sectoren die veel mogelijkheden bieden voor het bedrijfsleven, organisaties en instellingen. Bezoekers worden op 25 oktober door innovatieve ondernemers uit de drie sectoren op de hoogte gebracht over de kansen die er liggen op het gebied van voeding en gezondheid. Onder hen Naomie Jansen, ontwerper Food & Conceptontwikkeling, Ingrid Adriaensen, LiCaLab en Doreen Westphal, Fungi Futuri.

Tijdens de bijeenkomst neemt het publiek ook actief deel en gaat in kleinere groepen met elkaar in gesprek tijdens inspiratiessessies.

De deelname is gratis en aanmelden kan hier

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus wees er op tijd bij want vol = vol. Klik hier om de bijeenkomst alvast in uw agenda op te slaan.

Voor meer informatie over deze bijeenkomst kunt u per e-mail contact opnemen met Monique Sonnemans.

Brainport Development              
FoodTechBrainport       
Coöperatie Slimmer Leven 2020

 

Bijeenkomst gegevens

Datum:
25-10-2016

Tijd:
13.00 - 18.00 uur

Locatie: 
Philips Fruittuin
Oirschotsedijk 14a
5651 GC Eindhoven

Aanmelden

 

Terug naar het nieuwsoverzicht