Afsluiting Food2Market project: Mini Masterclass: Gezonde voeding, gezonde business & Bezoek PLMA.

Gepubliceerd op 23-03-2015

Gezonde snacks, verrijkte voeding, gezonde kantines, super foods, antibioticavrij vlees, personalized food. Gezonde voeding is een grote trend. De innovaties in foodtechnologie volgen elkaar razendsnel op. Maar hoe zit het met de business voor u als ondernemer?

Gezonde voeding, gezonde business

Gezonde snacks, verrijkte voeding, gezonde kantines, super foods, antibioticavrij vlees, personalized food. Gezonde voeding is een grote trend. De innovaties in foodtechnologie volgen elkaar razendsnel op. Maar hoe zit het met de business voor u als ondernemer? Waar liggen de marktkansen voor nieuwe concepten in de retail en foodservice? Hoe breek je als ondernemer door machtige systemen? Tijdens de Mini Masterclass ‘Gezonde voeding, gezonde business’ zoomen we hierop in. Ondernemer Fred Bergmans van Carezzo deelt zijn ervaring rondom de marktintroductie van verrijkte voeding en Fitland geeft een inkijk in zijn focus op voeding én gezonde business. We sluiten de dag af met een businesscheck. De Kamer van Koophandel heeft een tool ontwikkeld die inzicht geeft in de ‘innovatie gezondheid’ van uw bedrijf. Een 360°C check op de vitaliteit van uw bedrijf.  

De meeting is bovendien de perfecte opstap voor diegenen die een bezoek willen brengen aan de PLMA, de grootste private label beurs van Europa. Ook dit jaar presenteert een consortium van zes foodondernemers uit Zuid-Nederland zich op deze beurs. Deelnemers aan de Masterclass ontvangen toegang tot de PLMA op dinsdag 19 mei 2015 (ter waarde van € 250,-). Het programma op de PLMA bestaat o.a. uit een Meet & Greet met de zes foodexposanten, een rondleiding langs gezonde voedingsconcepten, de IDEA supermarket en de New Products Expo. 

Met de masterclass en het PLMA-bezoek faciliteren we agri- en foodondernemers in Zuid-Nederland met een succesvolle ‘Go2Market’. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers dus wacht niet te lang met aanmelden. 

Tenslotte sluiten we tijdens deze sessie ook Food2Market af. Binnen dit project ondersteunden we afgelopen vijf jaar agri- en foodbedrijven uit Nederland, België en Duitsland bij het ontwikkelen van nieuwe ideeën en de marktintroductie van nieuwe producten over de grens.

 

Het programma

Deel 1:  Mini Masterclass: Gezonde voeding, gezonde business

Datum: Donderdag 16 april 2015
Tijd:      15 - 18 uur met aansluitend een borrel
Plaats:  Fitland, Scheepsboulevard 2, Helmond 

15.00: Ontvangst
15.15: Welkom door Jacqueline Lanting, Food Tech Brainport en Marko Louwes, Provincie Noord-
          Brabant
15.20: Trends gezonde voeding & consument door Judith van Heck, Imagro
15.40: Trends gezonde voeding & retail door Evelyn van Leur, Category & Trade Company
16.00: Trends gezonde voeding & foodservice door Ben Slegers, Fitland
16.20: Pauze
16.35: Businesscase Carezzo Nutrition, door Fred Bergmans, Carezzo Nutrition
16.55: Innovation Health Check door Jenk de Jong, KvK 17.45u    Toelichting PLMA
18.00: Afsluiting Food2Market en borrel

Deel 2: Bezoek PLMA

Datum: Dinsdag 19 mei
Tijd:      vanaf 10 uur 
Plaats:  RAI Amsterdam

10.00: Ontvangst op het Brabant Paviljoen
10.05: Meet & Greet met de exposanten: Jong Food, Scelta Mushrooms, Larco Foods, Swinkels
          Snackery & Bakery, JvB Meat Insiders, Cuby Frozen Quality Portions
10.30: Rondleiding PLMA door André Sterk, KvK 
12.00: Vrij bezoek PLMA

Aanmelden voor zowel de Mini Masterclass als het bezoek aan de PLMA kan door een email te sturen naar info@foodtechpark.nl. Geef daarmee de volgende gegevens op:

  • Bedrijf,
  • Naam persoon
  • Postadres, postcode en woonplaats
  • Email adres
  • Telefoonnummer

Mocht u nog vragen hebben vooraf, dan kunt u deze stellen via info@foodtechpark.nl

 

>>Bekijk hier de officiële uitnodiging<<

 

Dit is tevens de afsluiting van het Food2Market project.

 


Terug naar het nieuwsoverzicht