Welkom op de website van FoodConnectionPoint!


FoodConnectionpoint

De Foodsector is sterk vertegenwoordigd in Zuid-Nederland en kent een goede internationale concurrentiepositie. Om deze positie te behouden en verder uit te bouwen heeft het regionale Foodbedrijfsleven in Zuid-Nederland in 2006 FoodConnectionPoint (FCP) opgericht.

Al jaren ontpopt FCP zich als een netwerkorganisatie waarbij de samenwerking tussen de Foodondernemers, de overheid en het onderwijs centraal staat om zo de economische positie van Foodondernemingen in Zuid-Nederland te versterken.

 

Momenteel zijn zo’n 60 bedrijven aangesloten bij FCP, die allen een belangrijke sturende rol spelen om de initiatieven van Foodondernemers in Zuid-Nederland samen te laten smelten met de mogelijkheden en de innovaties die de overheid, het onderwijs en overige instanties en branches te bieden hebben.

                            

 

 

Kennis vergroten, kwaliteit verbeteren?
In het FOOD & FRESH LAB!

 

Leren in de praktijk is een mooie belofte, maar voor bedrijven in de foodsector is dat in veel gevallen praktisch een onhaalbare situatie. Toch is een professionele productieomgeving een effectief middel om (technisch) beroepsonderwijs beter vorm te geven. Het Food & Fresh Lab in Helmond biedt zo’n omgeving in de vorm van een professionele praktijkruimte met een volledig operationele productielijn.

Bekijk hier de website van het FOOD & FRESH LAB!

 

FFL logo RGB.jpg

 

 

 

LOGO_EER.jpg

 Partner en onderdeel van:


 

 

 

 

20140823 banner large NL.PNG